fredag 2 mars 2012

Det är viktigt att ta ställning...

... i sådana saker som engagerar en.

På DT.se (Dalarnas samlade lokalblaskors hemsida) kan man kommentera artiklar de skriver, och där brukar många fula bittra nyllen visa sig.

Som en artikel som handlar om Mc Donalds fula clown de har på sitt restaurangtak utan lov, det har engagerat folket med hela 122 kommentarer, för han ser ju dessutom drogad (!!!!!!!!!!!) ut. Någon stolle tyckte det var skojjigt med en färgklick på taket men då betydeer ju det att denne 1, har Downs syndrom, eller 2, är knarkare själv.

En annan artikel handlar om vargarna. Uj uj, att kommentatorerna inte strypt varandra ännu är en gåta. Eller Stockholmarna kanske det ska vara. Det är Stockholmarnas fel att vi har varg här uppe i skogarna.

Och nu låter inte heller Stockholmarna jägarna skjuta bort vargen. (Egentligen var det Länsstyrelsens beslut men det är ändå Stockholmarnas fel, det vet ju alla). 113 arga kommentarer.

En artikel med en bild på herre med lite motorcykel-stil har fått en brinnande rispapps-lampa mot sin friggebod som fattade lite eld och blev sotskadad, och i friggeboden hade hans barn sovit i under den aktuella händelsen och nu ville han varna andra för detta flygande otyg.

12 frågande kommentarer som undrar varför denne herre har solglasögonen på sig när han blir fotad av tidningen. Vad vill han uppnå? Ska han försöka se tuff ut? Och varför är han hemma mitt på blanka dagen? Kan han vara försörjd av försäkringskassan? Men om FK betalar hans uppehälle, varför har han då ett mobil-headset på sig? Försöker han se viktig ut? Vem kan vilja ringa honom, och än viktigare, hur kan han vara frisk nog att ringa någon om FK försörjer honom? Och varför har han en vinbärsbuske när allt är thailändarnas fel iallafall?

Ett stämplat beslut om att två barn, varav den ena är Alexanders klasskompis, som har vistas i Sverige i hela sitt liv och inte kan sitt "hemspråk" blir lite "på köpet" utvisade tillsammans med sina biologiska föräldrar. 8 kommentarer är detta värt.

Varav hälften anser att barnen får skylla sig själva och borde få med sig en räkning i samband med utvisningen vad deras vistelse här i Sverige har kostat dem under deras uppväxt.

Ibland blir man bara... så... mållös.

1 kommentar: