söndag 12 juni 2011

Värsta lyxen!



Igår ringde det på dörren och där stog svärmor med denna vagn som hon köpt åt Oscar och Linnéa. Lyxigt värre!

Så idag fick jag ett ryck att vi skulle ner till stan, hade tänkt shoppa lite åt mig själv bland annat för mina födelsedagspengar.

Konstigt nog vart det mer handla åt andra än åt mig själv, vet inte varför det jämt blir så?

Fast jag hittade iallafall tre st klänningar som jag vill testa här hemma. Tyckte jag såg 20 kg fetare ut i dem på butiken. Vet inte om det verkligen ÄR så eller om det bara är jag som saknar självinsikt?

Och när vi kom hem försvann Alexander ut med kompisarna och vi pysslade lite här hemma. Städade upp på Alexanders rum så han skulle kunna få upp sitt lego-bord. Och efter det så skulle han och M bygga ihop en legobil han köpte på stan idag.

Men då hade jag råkat slå sönder en av hans legobilar av misstag, och när han såg det fick han ett hysteriskt utbrott och bara skrek och skrek och skrek så det lät nog som att vi höll på att ha ihjäl ungen.

Helt jäkla vansinnig var han så det slutade med att det blev inget legobord, det blev inget legobyggande, persinnerna åkte ner och så gjorde även han för en kvällsmacka, som även den höll på att åka i soporna och någon fick gå att sova hungrig.

Herre min skapare! Ska vi ha det såhär i en tjugo år till?!

*Känner att ytterligare tre gråa hårstrån tränger sig fram*

1 kommentar:

  1. Vilken svärmor!!


    GRATTIS till prinsessan Linnéa! Så söt :-) Har spanat några dagar men ingen uppdatering, och självklart har du uppdaterat när jag var på vift. Hoppas allt går bra som trebarnsmamma!

    KRAM KRAM!

    SvaraRadera