torsdag 30 juni 2011

Hur man sätter sina grannar i jobb

Vi håller fortfarande på och pysslar med huset/garaget och framsidan för fullt. Konstigt nog så kommer vi hela tiden på fler saker att göra för varje sak som blir färdig. Det verkar vara lite av ett evighetsprojekt detta med att ha hus.

Våra grannar, som vi "delar" framsidan med, har varje gång de gått ut svalt ett litet nervöst skratt och sagt saker så som "oj vad ni jobbar och står i" eller "hehe...hehe...ni är duktiga ni! Nu får vi lite ångest att vi också måste måla".

Vi delar också en lång häck som skiljer våra ingångar åt. Ingen av oss har gjort något åt denna häck. Förräns nu. Sväris gubbe stylade till vår sida av busken så den blev jämn och fin med rundade kanter. Då var visst grannfrun ut och karvade på deras sida också.

Och fram tills igår så har både vi och grannarna haft penséer i en varsin blomlåda under våra köksfönster. Men då våra var så fula (delvis för att vi glömt bort att vattna dem) cyklade jag och Alexander till handelsträdgården och köpte nya blommor och satte i vår låda. Tyckte det kunde vara roligt med lite finare blommor nu när vi gjort så mycket annat där på framsidan.

Behöver jag ens säga vem som kastat bort sina penséer idag och planterat nytt? Dessutom likadana blommor i samma färg?

The game is on, som min vän Zara sa.



Dock ska grannen ha cred för att de har snyggare blomlåda än vad vi har.

1 kommentar: