fredag 18 mars 2011

Inte direkt sysslolös

Har man tråkigt eller bara känner sig allmänt sysslolös kan man få ta del av våra bravader. Jag har stolpat upp dem här i ordning, så är det bara att ta ett scenario och köra lite rollspel.

Scenario 1:

Utspelar sig klockan två på natten. Man behöver ett barn och en vuxen. Den vuxna vaknar av att barnet står och bankar på denne och skriker att denne har både spytt och har lösbajs.

Den vuxne springer upp för att hjälpa barnet, hämta spyhink och så. När faran är avblåst stoppas barnet åter igen i säng.

Den vuxne ska då gå och försöka sova igen, men upptäcker att det ligger en stor pöl lösbajja på mattan nedanför sängen ungefär 30 cm ifrån den vuxnes näsa. Den vuxne drar täcket över huvudet och somnar till sin egen självömkan.

Scenario 2:

Nu vrider vi fram klockan till ca 6 på morgonen. Åter igen kommer barnet in och tjoar att denne har spytt ner lite fler mattor, samt att det är lösbajjaslaskspya i dennes säng.

Barnet har alltså ingenstans att sova, så nu får den vuxne väcka den andre vuxna som får offra sin plats till förmån för barnet.

Scenario 3:

Den vuxne sover som skönast efter natten/morgonens bravader och vaknar av att barnet står och spyr ner en matta ytterligare. Den vuxne inser att det är lika bra att kliva upp.

Scenario 4:

Medans den vuxne står och gör sitt morgonkaffe ser den vuxne att det snöar ute och det gör den vuxne deprimerad. Den vuxne gastar att det ska snart vridas fram till sommartid, så vad tusan är detta?!

Scenario 5
:

Den vuxne sitter och dricker morgonkaffe och undrar hur det ska gå att spy/bajs sanera 3 st stoooora mattor. De är så stora att de måste kemtvättas. Och så måste sängens bäddmadrass samt täcke också tvättas.

Scenario 6:

Detta är helt klart min favoritscen. Den vuxne sätter sig och nätshoppar lite småsaker till barnens rum.

Scenario 7:

Den vuxne känner sig en smula salig och ber en tyst bön, om att inte själv drabbas av lösbajja och spya.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar