onsdag 2 mars 2011

Jag drunknar!

Jag drunknar i prylar. Jag vill kräkas. Jag borde kanske skickas på rehabillitering för mitt hoarding beteende. Fast å andra sidan, jag vill ju bli av med sakerna, medans Samlarna vill behålla. Allt. Så jag kanske inte behöver rehab på det viset. Det jag behöver är att någon kommer hit och handlar.

Eller så borde jag kanske få behandling för mitt problem att slänga saker? Det är väl kanske lite där skon klämmer. Jag kan bara inte slänga något som är helt och fungerande. Jag vet inte varför det är så, men det går bara inte.

Dels tycker jag att det är alldeles för mycket slit-släng-konsumtion överlag, men jag tror det kan vara något mer bakom. Jag menar, varför skulle vi annars sitta med en tjock-tv fortfarande (!!) som 70-talet envisas med att de vill ha tillbaka?

Eftersom jag är för lat för att åka till loppis så tänkte jag att jag skulle lägga ut det på annons. Men jag insåg att med alla mina prylar skulle nog annonssajten tro att jag spammade dem. Så jag fick helt enkelt starta en egen blogg åt allt jox och länka dit ifrån annonsen istället. Eller räknas det som en bloppis? Har liksom inte fattat grejen med det hela.



Diskställ någon? Pliiis? (saljes.blogspot.com)

1 kommentar:

  1. jag vet precis vad det där är du håller på med för något! det är så att det ligger i generna och du har, precis som jag, fått den efter pappa. mamma är tvärt om, hon kastar och gör sig av med saker. man skulle kunna tro att man borde få lite av varje, men det måste bara vart richard som fick den bra grejjen i såfall. när mamma kastade saker i säcker, så gick pappa dit och packade upp dom. jag minns det som igår när han och jag brukade gå igenom "soporna".
    så nu vet du. botmedlet heter tydligen "feg chui" eller nått..

    SvaraRadera