lördag 7 maj 2011

Playdate

Eftersom vi har suttit och ugglat i huset allt för länge och inte varit iväg på något skoj, bestämde vi att vi skulle dejta Zara och gänget idag.

Så vi drog iväg till Lugnet och lekte i lekparken där.



Alexander utnyttjar Kricke till att skjuta på fart.



Michelle gungar med sin far. Eller försöker iallafall. Fast jag tror inte hon tyckte det var någon höjdare. För lite senare ropade hon "vill någon gunga med mig? Men INTE pappa!".

Men det kanske man kan tolka på flera olika vis? Vad vet jag?

Det verkade vara pappornas dag idag eller något, för det bara vällde på med pappor och deras småttingar till parken efter en stund.

Så kom det en pappa med tre barn, varav två ville gunga och den tredje, som knappt kunde gå, härjade för sig själv i en rutschekana en bit bort.

Då gick Oliver fram till den pappan och höll en föreläsning för honom hur farligt det är att småttingar åker i rutschekanan på egen hand. Först var han trevlig och sa att tjejen hade åkt i den förut så det var ingen fara.

Men Oliver höll väl inte med, för han fortsatte träta på den där pappan. Då märkte man hur irriterad han vart och försökte snäsa av Oliver för tjejen kunde minsann åka kana själv. Så han kunde väl sluta lägga sig i ungefär.

Och två sekunder senare låg tjejen på backen och grät efter en rejäl huvudbånk. Visst sa jag att hon kunde åka själv va?

Sedan så tänkte vi spela minigolf men då hade de stängt. Så då tänkte vi åka ner till stan då och gå på marknaden, men den hade också hunnit stänga lagomt tills vi kom, så vi hann väl köpa lite marknadsgodis iallafall innan vi åkte hemöver.

Men då packade Alexander ihop sina saker och åkte med till G-bo. Wiiihoo! Sovmorgon! tänkte jag i mitt stilla sinne först, eftersom det alltid är Alexander som väcker Oscar på morgonen.

Men bara för det så lär väl han vakna kl fem och vara pigg som en lärka. Just because he can, liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar