torsdag 12 augusti 2010

Cykeltur.



Var tvungen att fixa lite ärenden inför imorgon, så Alexander hängde med upp till Ica på cykeln. Naturligtvis hittade han den berömda vattenpölen, som idag tack och lov var ganska tom på vatten.



Men väl i vattnet kunde man göra konster på cykeln.



Men bara för att pölen var näst intill tom, var det inte så smart att hoppa ner i det skitiga vattnet...



... för fötterna och halva Alexander blev skapligt skitiga endå.



Men min kära son har ingen brist på uppfinningsrikedom, utan han högg tag med hårdhandskarna med hjälp av några maskrosblad.

Men när vi kom till Ica så gick vi in på toa och tvättade fötterna. Gick in i affären och när vi kom ut så kom vi på att vi glömt cykelhjälmen på toa.

Tillbaka till toan, finner att den är låst. Länge. RIKTIGT länge. Vi väntade och väntade. Ingen kom ut. Alexander stog utanför och sa "OJ VAD LÅNG TID DET TAR! ÄR DET NÅGON SOM BAJSAR ELLER?! Ååååh! är det klart snart?? Hohohoho" *rycker i dörrhandtaget* osv.

Efter hundra år kommer en farbror ut, och visst hängde hjälmen kvar. Farbrorn såg lite irriterad ut att han inte fått bajsa ifred, men exakt vad hade han förväntat sig på Icas toalett? Han hade ju kunnat öppna dörren och kastat ut hjälmen så hade han fått fortsätta läsa Aftonbladet ifred.



När vi kom ut ifrån Ica igen såg vi att någon hade glömt sin Foppa-toffel. Kanske var det den bajsande farbrorn som skulle skynda sig hem och blogga om ungen som störde honom när han bajsade på Ica?

1 kommentar: