tisdag 3 augusti 2010

Opererat katten på köksbordet.



Ragges stygn skulle tas hos veterinären imorgon, men vi tänkte att vi kan göra ett försök att ta dem hemma endå. Nu var det ju bara fyra stygn, och det ska vi väl få honom att sitta still för.

Sagt och gjort, de två första gick jättebra. Sedan var det en stor skorvklump som behövdes mjukas upp. Hade ju hoppats på att bespara honom en resa (och mig själv en resa utan skitstank på bussen).

Men som vanligt ska det ju vara nåt jävelskap med denna katt. Under skorpan har två stygn lossnat lite, så såret är inte ihopläkt.

Naturligtvis fanns det inga kompresser eller annat hemma så vad gör man när klockan är 1:45 på natten? Jo man ringer Strömsholm och hoppas på att få en bra idé hur vi täcker såret på bästa sätt. Plåster tyckte de var en bra idé tills imorgon.

Saken är bara den att de enda plåster som fanns hemma är Alexanders Blixten McQueen-plåster. Så nu kanske ni börjar förstå vart detta leder någonstans? ;)



Så nu fick vi beslutsångest. Skulle han få Blixten eller Bärgarn? Blixten eller Bärgarn, det var den stora frågan. Men så blev det Bärgarn tillslut. M konstaterade att Ragge är ju nödställd, så vad hade kunnat vara bättre än hjälpsamma Bärgarn?



Härliga Bärgarn - en vän att lita på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar