onsdag 6 oktober 2010

Är jag verkligen fet, ful, fattig och impotent?

Ja, det kan man fråga sig, åtminstånde när jag kollar min mail.

Varenda dag får jag erbjudanden om hur jag ska gå ner i vikt med än det ena än det andra. Det ena preparatet bränner fett bättre än det andra. Jag som är så fet att detta borde jag ju nappa på.

Uppenbarligen är jag ful också. Jävligt ful. Skrynkligt och luktar svett. Iallafall om jag ska tro de mailen som dimper ner som erbjuder skrynkelkrämer och gud vet allt. För endast fem kronor kan jag åter igen bli en skönhet. Men erbjudandet gäller endast idag.

Dagligen dyker det upp mail som erbjuder mig att låna pengar. För det behöver jag. Antagligen till en hemsk ockerränta också. Fula som fan är de också. Rubriken på mailen heter "RE: Ang dina lån." Jag gick ju på det först, tänkte att vadan är detta, jag har inte ansökt om några lån!

Hade jag varit av det manliga könet hade jag nog tagit riktigt illa upp av att dagligen få höra vilken liten snopp jag har. Jätteliten är den. Alla skrattar. Dessutom, så medans jag köper penisförlängare kan jag ju passa på att köpa billig viagra.

Vilka är det som går på detta skumrask egentligen? Eller kör de med mobbing-strategin "hör du det tillräckligt ofta så tror du det är sant" ?

8 kommentarer:

  1. helt rätt.
    så jäkla onödiga skitmail man får rent ut sagt. jag ville ju för fan gå UPP i vikt, ändå får man skitmail om att jag är för tjock. typ. wtf.. :(

    SvaraRadera
  2. Ja vilka skit mail, jag får sånna med. Åker direkt i sopen!! :-)) *Ler stort med min dubbelhaka*

    SvaraRadera
  3. Sv: Nämen, vad kul :) Fina barn du har!

    SvaraRadera
  4. Haha jag får också sånna skitmail.. :P

    Sv: Tack!

    SvaraRadera
  5. Hej, snubblar in och gratulerar dig till Årets Bloggmama nominering, va roligt... Hoppas att du får en fin placering i tävlingen.

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Hej,ingen aning faktiskt. på vårat dagis är det ca 20 barn på varje avd och 3 personal på varje avd.

    SvaraRadera
  7. All den där reklamen gör mig toookig! Det är mycket som åker direkt i papperskorgen, dagligen.

    Hoppas du får en trevlig dag :)

    SvaraRadera