fredag 1 oktober 2010

Världens jobbigaste mus...

... är tillbaka >_<

Vi har haft något fel på dekodern,kortet eller vad det nu var. Skit samma, en massa kanaler var borta iallafall, och med tanke på att Alexander nöjde sig finfint med Bolibompa-kanalen har vi inte direkt varit ivriga på att stå i evighetslång telefon-kö till operatören.

Men så igår eftermiddag satt M i vardagsrummet och åt. Så säger han "The shit channels är tillbaka". Så klart undrade då Alexander vad som pågick när vi pratade engelska, och hittade såklart på Jobbiga Mus- kanalen.

Jag hatar verkligen sången till "Musse Piggs Klubbhus" och "Specialagenten Oso". Önskar att blixten ska slå ner snart nu. Veckan är snart slut och inget jäkelskap har hänt ännu, så jag hoppas att blixten siktar in sig på dekodern. Fuck åskledare liksom.

1 kommentar:

  1. sv: Ja precis, men tyvärr finns det människor till allt här på jorden.. finns alltid dom ska trycka ner andra oavsett vad det handlar om.

    Bara genom positivt tänkande kan man (som du skrev) flytta berg bara gett sig fan på att det SKA gå! Så länge man aldrig ger upp så tror jag att man kan åstadkomma vad som helst. If you can dream it, you can do it! Som jag brukar säga :)

    Beklagar verkligen din vän :( Så fruktansvärt att behandlingen tog sådan stryk men vilken otrolig kämpe som övervann cancern trots sin prognos!

    SvaraRadera