måndag 12 juli 2010

10 Juli




Hann knappt upp i morse innan Alexander for iväg med sväris på utflykt, så det blev godmorgon och hejdå på samma gång.

Ut med hunden och ringde några samtal. Nu blev det bestämt att bordet som är på bilden kommer på onsdag kväll. Fick väl inte direkt fullt medhåll från den andra halvan.

Men han var så sur och grinig igår, så vill han be om ursäkt är det bara att låta mig byta bord endå. Så kanske "någon" ska se till att vara på bättre humör ifortsättningen så slipper det bli så dyrt när man ska säga förlåt ;)

Så nu ligger det andra bordet på Blocket, hoppas någon vill ha det snarast, för jag vill inte pynta bort den enda lilla plats vi fick i förrådet för ett bord som inte ska vara kvar.

Det höll på att bli Hollywood film här idag. Iallafall om man ska tro M. Slängde i en maskin tvätt på förmiddagen, och sedan börjar det väsnas och banka som bara fan. Ungefär som att någon håller på att slå in väggen.

Men då var det tvättmaskinen som skakade och small och dansade runt på badrumsgolvet. Troligen blev det för ojämt i maskintrumman att det var därför den hoppade runt som en kanin där inne.

Men då fick inte jag vara där inne för maskinen kunde ju sprängas. Sådär som på Hollywoodfilm. Lite jobbigt hade det ju varit om så hände, för vi är ju inga Sylvester Stallones precis. Hade ju varit rätt gött om man kunde ta sig ett rep och svinga sig ut genom fönstret, lite sådär snitsigt som han gör i Cliffhanger när lägenheten står i brand ;)

Så det är väl tur då att vi bara bor på andra våningen, för troligen kommer jag inte slå ihjäl mig iallafall när M har tappat taget om mig när vi dinglar utanför fönstret ;)

Skulle upp till sväris och grilla idag på eftermiddagen men så blev det inte endå tillslut. M var så trött och slut och jag har haft så fruktansvärt ont i varenda led idag att jag tror nästan det ska bli oväder i natt/ imorgon.

Alexander kom hem på kvällen, och då jag knappt sett honom idag fick han vara uppe lite längre än brukligt. han hade fått en tjuga idag, och omtänksam och snäll som min lilla skatt är, sa han att han skulle bjuda mig på en Piggelin imorgon <3

Både Oscar och M knoppade in tidigt ikväll, då passade jag och Alexander på att ta den sista glassen som var kvar och hade lite kvällsmys innan han gick och la sig.

Kerstin hade inte legat på latsidan direkt när det gällde att samla minuspoäng idag kan jag säga. På kvällen såg jag att hon satte sig och pissade vid våra skor. Hade jag inte sett henne göra det så hade våra skor hamnat i det och x antal par skor hade åkt i soporna.

Och som att inte ett poäng räckte för henne hade hon skaffat sig ytterligare 2 st såg jag när Alexander skulle stoppas i säng. Nu var det bara några trasiga teckningar tack och lov som fick kastas, men endå, det är ju grejen liksom. Igår så blev det inga poäng alls tack och lov. Eller så har jag bara inte hittat på det ännu.

Tog mig en sån där liten burk folköl ikväll igen. Blir nästan lite rädd när det har varit ett sådant partajade på sistonde ;) Hade lite tråkigt och bytte design på bloggen. Fattade aldrig att jag kunde göra en egen ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar