måndag 12 juli 2010

5 Juli




När jag vaknade idag fick jag veta att Oscar har skrikit i princip hela natten. Troligen så har det väl berott på värmen, för den är olidlig. Jag gjorde ett sista desperat försök inatt när jag gick och la mig. Ställde en burk med fruset vatten framför fläkten i hopp om att den skulle sprida lite kall luft. Tyvärr gick det inget vidare med mina desperata försök mer än att vattnet smälte ;D

En katt har gjort sig förtjänt av att få titeln "ditt förbannade jävla kattkräk" idag. Eller ja, det var väl igår egentligen, idag har jag bara fått ta reda på skiten efter den lilla jäveln. Någon satte sig och pissade ner hela Alexanders säng igår >_<

Jag tror det är Kerstin, för hon gjorde även detsamma i vår säng för ett tag sedan. Men jag tog ingen på bar gärning så jag vet inte vem som ska få utmärkelsen, bara att det är någon som ska få den. Jag kanske ska göra ett diplom och lägga på golvet och se vem som vill ta åt sig. Denne kanske rent av pissar på sin utmärkelse för att visa vad denne anser om sin nyvunna titel ;)

Så inte nog med att hela sängen måste tvättas, utan det måste "special prepareras" för att varken piss eller lukt ska sitta kvar varken för människans eller kattens näsa. Så det har inte varit bara en halvtimmes-tvätt utan flera timmar, hela jävla vardagsrummet fullt i täcken, bäddmadrass etc.

Blir så jävla less på pisserier. Ska de sluta gå på lådan så får de hellre bajsa. De kan få bajsa ner hela min säng om de så vill. För det är bara att ta upp med papper och bädda rent. Förhoppningsvis iallafall. Men piss, det tränger ner i allt, stinker überjävligt, "omöjligt" att få bort och ofta slutar det med att man kastar det. Skapar en massa extrajobb och stora hål i plånboken. När sådant här händer ligger Blocket nära till hands.

Fick brev ifrån Svenska kyrkan idag. En inbjudan att boka dop. Kan inte minnas att jag fick något sådant när Alexander föddes. Jaja, strunt samma, Oscar kommer inte döpas han heller om jag säga mitt.

Jag tror inte att Gud finns och jag är inte kristen. Därför finner jag inte heller någon mening med att "överlämna mina barn i Guds händer" eller vad det nu säger. Jag tycker det vore lite hyckleri faktiskt. Ungefär som att jag skulle döpa dem till muslimer (om de nu har dop överhuvudtaget?) fast jag inte är muslim själv heller.

Att döpa sina barn för att det är en "fin tradition" tycker jag inte håller, även om andra gör precis som de vill med detta. Jag gör vad som känns rätt för mig/oss. För att hyckla ännu mer är jag faktiskt medlem i Svenka kyrkan själv.

Jag beställde papper för flera år sedan om urträde. Men det var så krångligt sedan när man väl skulle gå ur. Man kunde absolut inte skicka in papperen till pastorsexpeditionen, utan var tvungen att lämna dem personligen. Att sedan de bara hade öppet typ mellan 9-12 mån - fre gjorde inte saken bättre, för då jobbade jag och kunde inte ta ledigt. Kanske dags att ta itu med detta nu då?

När jag är dö så är jag dö, och jag bryr mig faktiskt inte om min aska eller hela jag hamnar i min kaffeburk och jag blir nergrävd någonstans i skogen, om det skulle passa barnen. Jag tror inte att jag kommer till varken himmel eller helvete, så att jag inte skulle få begravning via kyrkan gör inte så mycket. Huvudsaken är att det bli enkelt för kidsen. Någon fest behöver det inte vara efteråt heller. Den vill jag ju vara med på själv medans jag är i livet ;)

Var ut med barnen i lekparken idag ett par timmar, och Oscar har hittat på barnvagnsleksakerna eller vad de heter. De där sakerna man hänger i suffletten iallafall. Hittade Alexanders gamla i förrådet när vi röjde, och de var väldigt intressanta att både titta på och prata med.

Innan vi gick till lekparken tog vi en sväng förbi Willy´s och handlade lite. Alexander löste in sin lott han vunnit 10 kronor på och köpte en glass för sin förmögenhet. En guldpeng är faktiskt det, för den är ju av guld ;)

När vi var inne på affären gick vi förbi en personal som skulle packa upp dvd-filmer, men det gick nog inget vidare för en kartong rasade ut på golvet precis när vi passerade honom. Då dyker min snälla omtänksamma kille ner på golvet och börjar plocka filmer med personal-killen :) Så säger han "jag hjälper dig så går det fortare" <3

Nu ska jag ta och jaga bort raringarna på fyra ben från soporna. De demonstrerar att de håller på att svälta ihjäl. Men det är väl bara en fix idé de har att det måste ligga mat på tallriken deras, som iallafall blir gammal i denna värme. Men detta blir kvällens sista mål, och när det är slut får de "svälta" tills imorgon på dagen.

Ragge ska till veterinären imorgon nämligen, och måste fasta. Så får de andra mat kommer han garanterat sno åt sig fast han inte ska. Vi ska ta hans fula knöl imorgon. Så som den ser ut nu så tror jag mer på att det är en tumör och inte en inflammerad hårsäck som de sa på Djursjukhuset. Men jag hoppas jag har fel. Men det får morgondagen utvisa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar