måndag 12 juli 2010

2 Juli




Var uppe med tuppen idag, för lilla Oscar gapar och skriker lika högt som en tupp så det är svårt att somna om ;)

Men det var skönt att få sitta i lugn och ro med morgonkaffet en stund innan Alexander vaknade. Det har varit kanonväder hela dagen och inte ett moln på himlen.

Vi pysslade lite på förmiddagen, packade ner en massa utväxta kläder som ska ner i förrådet mm. Sedan så tog jag och Alexander en tur upp till Ica och handlade lite.

På vägen dit bestämde vi oss för att vi skulle ta fram hans cykel ifrån förrådet och testa att cykla igen. Så vi passade på att köpa en tuta till den riktiga cykeln också. Det blev en likadan pingvin som han valde till sparkcykeln, fast den var röd. Är faktiskt lite chockad att han inte valde den knallrosa katten som också var ett alternativ ;)

Passade på att kolla efter gummistövlar när vi ändå var där. Han har sett ett par svarta med eldflammor på som han velat ha länge. Nu var det dessutom rea på dem. Men fanns de i hans storlek eller? >_<

Så det var att dra hem och rota fram cykeln ur förrådet. Den har väl mer eller mindre bott där sedan den köptes för två år sedan. Han har inte fattat hur man trampat riktigt så de få cykelturerna vi har gjort slutade bara i grin och skrik och några sparkar på cykeln, så....

Gick in och höjde sadeln och pimpade den lite i allmänhet. Shit i min låda vad ungen har växt! Han ser nästan för stor ut för den där cykeln. Så vi gick ut med cykeln och hoppades att detta skulle bli tredje gången gillt, att ungen cyklar nu.

Och se på f*n, ungen cyklar för fullt! :) Det gick väl lite sådär i början, men vi var ute i två timmar, och när vi började svänga hem på gården var han faktiskt riktigt grym på detta. Men som sagt, övning ger färdighet, så nog kommer han flyga som ett jehu över gatan innan denna sommar är slut ;) Och han var stolt som bara den och tyckte det var jättekul att cykla.

Kom in ganska så sent, så barnen stoppades i säng och sedan blev det att se Twilight / Eclipse. Skitfilm måste jag säga ;)

Eller skit och skit var den väl inte, men jag skulle defentivt inte se den igen på ett bra tag. Hela filmen igenom tyckte jag bara J och E satt och tjatade om vem som älskade och kunde skydda B mest och bäst. Nu är visserligen J och E påhittade karaktärer, men jag kände lite "get over yourself and get a life". Ungefär. Vem orkar höra på ert gnäll liksom? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar