måndag 12 juli 2010

4 Juni




M fick lite sovmorgon och lugn och ro idag. Efter att vi ätit frukost packade vi oss iväg till Willy´s och handlade lite snabbt på förmiddagen. Dagen började så bra, nämligen att äckel-Ragge fullföljde sin tradition, nämligen att skita när jag ska äta frukost.

När jag har haft dem instängda i ett par dagar har han ju inte kunnat sabba min frukost, så han hämnades väl nu antr jag.

Alexander sparkade på sin sparkcykel, som han faktiskt blivit ganska grym på att ratta. Och det går fort nu för tiden att få med honom någonstans ;) I vanliga fall, om jag går ensam till affären, då tar det ca 5 min dit, men när han är med så tar det typ en halvtimme att gå dit.

Men idag tror jag det gick på en halvtimme både dit och hem och handla, och dessutom så stannade vi och åkte i lite backar på vägen hem.

Kom precis fram till porten då Zara ringer och säger att de var klara lite tidigare på deras läkarbesök, så vi väntade kvar på dem och jag skickade med Zara barnen till lekparken och gick in och fixade med lite fika ut.

Kallt som bara den och blåste gjorde det där ute, och trots att vi var så hurtiga att vi flyttade ut bordet i solen blev det inget bättre.

Alexander hade tjatat idag också om att han ville leka med tjejerna längre ner på gatan, och när vi var i lekparken kom de och gick förbi oss på väg hem, så de stannade och lekte en stund. Sen skulle de gå hem till katten som ska få kattungar *inte alls nå avis* ;)

Vi var väl inte kvar så länge till efter det vi heller, då Zara var tvungen att fara och hämta nästa unge. När jag och Alexander skulle gå in kände jag mig som en riktig packåsna, men som mamma har jag blivit van att bli behandlad som slasktratt/betjänt.

Alexander stack upp för trapporna och vrålade på mig om jag skulle komma snart typ, jag tog ju så lång tid på mig. Ja, undra varför? Jo, först skulle vagnen parkeras i källaren, jag hade Oscar på en armen, skötväskan skulle med, hans vidrigt stora Ikea-bag knökade med leksaker hängde på andra armen plus hans sparkcykel som han "glömde" skulle jag bära upp. Det var liiiiite tungt och knöligt att ta sig upp för trapporna kan jag säga.

Han är för övrigt ganska smart, min äldsta son. Har kan det där med att verkligen tjata huvudet av en. Idag ville han visa en grej på sitt rum, och jag sa att jag kommer strax, jag ska bara.... Iallafall så frågade han samma sak igen flera gånger och svaret var detsamma. Sista gången han frågade så sa jag till honom att du har redan fått ett svar, så du behöver inte tjata något mer. Då svarar ungen "men mamma, jag påminner bara dig...." :p

Gick ner till Statoil på eftermiddagen igen och pumpade resterande hjul på vagnen. Då kom en taxichaufför och trodde han var lustig tror jag ;) Han frågade om bilen behövde service ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar