måndag 12 juli 2010

15 Juni




Vi bestämde igår att vi skulle åka till Grycksbo idag och leka lite. För att hinna med bussen från stan var vi tvugna att lämna lägenheten vid omkring halv tolvtiden. Som vanligt tar det väldigt lång tid för denna familj att ta sig någonstans, trots att jag tycker att vi äte ute i god tid och stressar halvt ihjäl sig. Hur som helst som den superkvinna man är så lyckades vi komma ner till stan två minuter innan bussen gick.

Väl på plats lekte barnen och hade jätteskoj, och tanken var att Alexander skulle få sova kvar där om han ville, så kunde de fortsätta att leka imorgon också, men det ville han minsann inte, för han sa själv att han var för blyg och för feg för att göra det.

På eftermiddagen blev vi bjudna på gräddstuvad pyttipanna. Sådant där äckligt som Alexander vägrade att äta här hemma, och skulle inte göra det förräns han fyllt 6 år heller. Men nu minsann, nu dög det att klämma i sig. Gott var det visst dessutom ;)

Sedan hade han bara två små tuggor kvar när han började klaga på att han var mätt. Så jag tyckte att han kunde äta upp det lilla också. Naturligtvis blev det bråk och gnäll, men han åt upp det iallafall. Men han var arg och så tar han den kletiga skeden och torkar av den på min tröjärm. Då bidde jag inte glad kan jag säga :/

Tiden försvann i rasande fart och efter en trevlig dag var det dags att fara hemåt. Alexander var fortfarande fast besluten om att han skulle hem, och så blev det. Men när vi skulle gå så var Zaras grannar ute och spelade nåt bollspel. Då går Alexander dit och plockar ev en av dem sin bollgrej och börjar spela med den andre.

Dessutom så vann Alexander och han talade om för grannen vilken kass förlorare han var. Sedan tackade han för sig och hälsade på återseende och drog iväg. Så så mycket var det för den blygheten ;)

Sena var vi iväg ifrån Zara också, men åter igen som den superwoman man är hann vi precis upp till hållplatsen när bussen dundrade upp för backen. Väl inne i stan blev det en promenad hem för att säga god natt till en trött färdig unge.

Innan han somnade sa han att han ville inte sova hos Oliver för hans säng var inte mjuk nog. Hur det nu kan vara en sådan skillnad från barnsäng till barnsäng? ;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar